Contact Us

The blog

Discover smart tips, personal stories and our take on the latest marketing trends
  23 February 2022

  Customer Collective breidt branding & performance expertise en digital product studio uit dankzij Nederlandse agency EnoRm

  24 februari 2022 – Door de komst van het gereputeerde Nederlandse agency EnoRm breidt Customer Collective zijn expertise in branding & performance uit en versterkt het zijn digital product studio offering. EnoRm vult de groep goed aan dankzij zijn mix van creative, performance en tech. Voor dat laatste aspect brengt het bedrijf uitgebreide Shopify-ervaring met zich mee.


  Met het Nederlandse digital agency EnoRm verwelkomt Customer Collective een nieuwe speler. Het Bredase agency telt een team van 28 talenten en bouwde een solide klantenbasis uit met namen zoals Burger King, PON Cat, Happy Italy en Aartsen Fruit & Vegetables.

   

  Managing Director Eric Beekman licht de visie van EnoRm toe: “Of het nu gaat om het lanceren van een webshop of het opzetten van online marketing campagnes, wij creëren online succes door een mix van creative, technologie en performance. Creative draait om je merk en verhaal, terwijl technologie de solide basis legt. Performance zorgt ervoor dat we het juiste publiek en resultaten bereiken.”

   

  MicrosoftTeams-image (5)


  In lijn met EnoRm

  Het branding & performance luik van EnoRm voegt zich bij Fightclub, het succesvolle Nederlandse full-service agency dat sinds juni vorig jaar deel uitmaakt van Customer Collective. Vorige week doopte het Belgische performance agency Grava zich ook al om tot Fightclub, waardoor Customer Collective zo’n 100 branding & performance experten in Nederland en België telt.

  Zijn uitgebreide Shopify-ervaring blijft het agency na de overname aanbieden onder de naam EnoRm. Die expertise versterkt de digital product studio van Customer Collective. “De visie en expertise van het EnoRm-team is een sterke aanvulling in het verhaal van onze groep, zowel voor ons aanbod van branding & performance services, als onze digital product studio”, besluit Grégory Delens, Managing Partner bij Customer Collective.

   

  ***Einde van persbericht*** 

   

  Over EnoRm
  Samen met ons team van ruim 28 specialisten en een verbluffende mix van creativiteit, technologie en performance biedt EnoRm je de ultieme digitale mix. Omdat digital door onze aderen loopt, helpen we onze klanten succesvol te laten zijn in de online wereld.

  Meer info op www.enorm.com

  Over Customer Collective

  Customer Collective helpt bedrijven een sterke relatie te bouwen rond hun belangrijkste asset voor groei: hun klant. We noemen het ‘Customer Ownership’. Daarin staat de eindklant centraal in iedere activiteit, waaronder de identificatie van noden, de creatie van producten en diensten die daaraan voldoen, de opbouw van customer experiences, de uitdieping van relaties door up- en cross-selling en de aanpak van churn. Daar is een unieke combinatie van strategie, digital, technologie, data en branding & performance voor nodig. Customer Collective concentreert zich op die 5 pijlers en bundelt daarvoor de krachten van The House of Marketing, Upthrust, Dignify, addData en Fightclub. Anders dan andere groepen in de Europese markt werken de bedrijven nauw samen: voor ieder project worden profielen met complementaire expertise en vaardigheden geselecteerd om zoveel mogelijk impact te genereren.

   

  Customer Collective wordt ondersteund door Down2Earth Capital en Quanteus Group.


  Meer info op www.customercollective.eu

   

  Perscontacten
  Grégory Delens
  Managing Partner Customer Collective
  gregory.delens@thom.eu 
  +32 (0)479 74 97 46

  Eric Beekman
  Managing Director EnoRm
  eric.beekman@enorm.com 
  +31 (0)85 018 50 50

  GettyImages-85184293_full-558069-edited.jpg